RÁDIOFREKVENCIA

 

 XILIA RF s quadripolárnou rádiofrekvenciou!!

XILIA R.F. je skutočná klinika krásy, ktorá vďaka svojej mimoriadnej účinnosti a kvalite dokáže uspokojiť očakávania aj tých najnáročnejších klientov. Je plne automatizovaný systém s mimoriadne ľahkým ovládaním na elegantnom stojane s úložným priestorom.

 

 

Absolútnou novinkou je XILIA RF s quadripolárnou rádiofrekvenciou ktorá je založená na multipolárnej rádiofrekvenčnej technológií.

NAJMODERNEJŠÍ A NAJÚČINNEJŠÍ PRÍSTROJ NA TRHU, ktorý si dokáže poradiť rôznymi nedostatkami  a individuálnymi problémami pokožky.

Tajomstvo úspechu tohto multifunkčného kozmetického prístroja je predovšetkým v pôsobení na rôzne vrstvy a funkcie pokožky . 

XILIA RF je nevyhnutným a účinným pomocníkom napr.:

  • Pri ošetrení vrások a ochabnutých líniách tváre
  • Priamo pôsobí na uvoľnené tkanivá
  • Viditeľné lifitngové účinky bez chirurgického zásahu
  • Riešenie pri nečistej, pórovitej a aknóznej pokožke
  • Zvýšenie hydratácie pleti

Je veľmi účinný hlavne pri ošetrení vrások, pri ochabnutých líniách tváre, priamo pôsobí na uvoľnené tkanivá. Je nevyhnutným pomocníkom aj pri ošetrení problémovej pleti  a vďaka možnosti kombinácie tých najmodernejších techník nezaobídeme sa bez nej  pri rôznych kozmetických kúrach.

Najmodernejším prístrojom v prístroji XILIA R.F. je rádiofrekvencia, ktorá zabezpečí lepšiu prekrvenosť, vracia svalom tváre tonus a pružnosť. Nová quadripolárna hlavica zvyšuje a urýchľuje účinky ošetrenia  a výsledky sú ešte viac viditeľné. Okrem toho, že ošetrenie je veľmi príjemné vďaka svojmu tepelnému pôsobeniu, je to momentálne najlepší spôsob omladenia pre zrelšiu pokožku v kozmetických salónoch.

 

KOZMETICKÝ SALÓN, Holubyho 41, Pezinok

OBJEDNÁVANIE LEN TELEFONICKY

OTVÁRACIE HODINY
PONDELOK - PIATOK

OBJEDNÁVKY
+421903928421