Ultrazvuková lipolýza

Už od 20,00 EUR                                                                                                                                                                                       

Čo je to ultrazvuková lipolýza?

V posledných rokoch sa stretávame s metódami na „zaručené“ odstraňovanie nežiaducich ložísk tuku pomaly na každom rohu. Väčšina z nich však bohužiaľ nefunguje vôbec, alebo funguje len minimálne. Na našom pracovisku však používame len kvalitné a prestížne prístroje, o ktorých účinnosti sme sami presvedčení. Okrem invazívnejších metód ako je napr. laserová lipolýza, prípadne liposukcia, existuje len málo metód, ktoré sú neškodné a zároveň aj účinné. K takýmto účinným neinvazívnym metódam patrí práve ultrazvuková lipolýza. Používame ultrazvukový prístroj Sono XXL na bezbolestné zmenšenie a odstránenie nežiaducich ložísk tuku.

 

Ako funguje ultrazvuková lipolýza?

Tento prístroj využíva účinok frekvencií ultrazvuku, ktoré sú schopné pri aplikácii do podkožia (tukového tkaniva) nenávratne poškodiť tukovú bunku a uvoľniť z nej tukový obsah. Poškodené bunky nie sú viac schopné hromadiť tuk a z pôvodného miesta sa postupne odstránia, čím sa tukový vankúš, ktorého sa neviete zbaviť ani niekoľkomesačným tvrdým cvičením vo fitnes, sa zrazu začne zmenšovať. Výsledkom je zmenšenie podkožnej tukovej vrstvy, ako aj zlepšenie stavu celulitídy a zlepšenie vzhľadu ošetrenej oblasti. Výkon je úplne nebolestivý a až na začervenanie a ľahký opuch ošetrenej oblasti, nebývajú vedľajšie účinky.

Ošetrenie jednej oblasti trvá asi 10-15 minút, v jednom sedení môžeme ošetriť max. 2 oblasti. Počet sedení potrebných na dosiahnutie viditeľného zlepšenia je asi 4 až 5 (v závislosti na hrúbke tukovej vrstvy a oblasti, ktorú ošetrujeme), ale účinok je badateľný už po prvých sedeniach. Ultrazvuková lipolýza sa aplikuje na bruchu, bokoch, zadku, stehnách, kolenách, ramenách a aj na brade. Môžeme ho nastaviť na hlboký účinok, ktorý zmenšuje tukovú vrstvu a povrchovejšie nastavenie, účinné pri celulitíde .

Výhody ultrazvukovej lipolýzy:

Alternatíva ku chirurgickej liposukcii a k laserovej lipolýze

Neinvazívny výkon

Bezbolestná

Bez obmedzení pred a po zákroku

„Návrat investície“ už po prvých sedeniach

 

Pred a po zákroku ultrazvukovou lipolýzou:

 

 

 

KOZMETICKÝ SALÓN, Holubyho 41, Pezinok

OBJEDNÁVANIE LEN TELEFONICKY

OTVÁRACIE HODINY
PONDELOK - PIATOK

OBJEDNÁVKY
+421903928421